Over ons

 

Janneke Maat- van Manen (psychiater / psychotherapeut)

Als mens komen we van alles tegen in het leven. Er kunnen momenten zijn dat het teveel wordt

en we vastlopen in onze kwetsbaarheden.

Mijn passie is om op die momenten samen met u te puzzelen wat er nodig is om het leven weer te laten stromen.

Mijn naam is Janneke Maat, ik ben geregistreerd psychiater en heb mij daarnaast gespecialiseerd in psychotherapie, wat in 2020 geresulteerd heeft in het behalen van mijn registratie als psychotherapeut.

 

Rianne Laros (systeem-en psychotherapeut / gz-psycholoog)

Ieder mens heeft een eigen verhaal en ervaringen in relaties met anderen die meezingen in hoe we ons voelen, denken, keuzes maken en handelen. Soms zitten we vast en horen we steeds hetzelfde liedje. Het onderzoeken en begrijpen van ons verhaal, het herschrijven van ons verhaal, kan helpen nieuwe ervaringen te ontdekken bijvoorbeeld in relaties met anderen.  Ik hou van de dialoog, zowel in een één op één gesprek als met systemen en wil vooral ook de gelegenheid geven om in behandeling naar jezelf te komen luisteren.

Mijn naam is Rianne Laros, ik ben geregistreerd systeem- en psychotherapeut en gz-psycholoog en ik richt mij in mijn werk zowel op innerlijke processen als interacties tussen mensen. 

 

Contact

Ons praktijkadres:

Medisch Centrum de Veluwse Poort Eikenlaan 13 6711 MA Ede (& postadres: Eikenlaan 13-18 6711 MA Ede).

tel: 06-36445526 of 06-11461174  Telefonisch spreekuur, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00-13.00 uur. Op deze momenten kunt u één van ons telefonisch bereiken. 

info@binnenveldggz.nl